100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 Flex 140
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 Flex

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 Flex

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken.

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER VIII Sportback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE StuurkogelsDACIA RemschijvenJEEP Remblokken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren.

Trillende remschijven

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.