100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 DI-D 150
Bouwjaar 06.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 DI-D past. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Geperforeerde remschijven

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Remschijven kopen voor een auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Rofren, Zimmermann, Pagid en TRW Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback

Een auto remschijf mag nooit trillen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.