100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 DI-D 116
Bouwjaar 05.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 DI-D

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Geperforeerde remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.