100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 Bifuel 143
Bouwjaar 02.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 Bifuel

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Elke MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.8 Bifuel heeft een eigen VIN-nummer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO RemcilindersCITROEN ABS sensorenKIA Wiellagers. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Geperforeerde remschijven

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.