100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.6 MIVEC 117
Bouwjaar 05.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.6 MIVEC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER RemtrommelsISUZU WiellagersSMART Wielnaven. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.

Geperforeerde remschijven

Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback 1.6 MIVEC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII Sportback

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.