100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 i Ralliart 4WD 241
Bouwjaar 10.2008 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 i Ralliart 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 i Ralliart 4WD

De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER VIII dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemtrommelsFERRARI RemklauwenLAMBORGHINI Remcilinders. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is.

Geperforeerde remschijven

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.