100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 i 4WD 154
Bouwjaar 03.2007 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 i 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 i 4WD

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Geperforeerde remschijven

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.