100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 i 154
Bouwjaar 04.2007 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 i

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 i

Elke MITSUBISHI LANCER VIII heeft een eigen VIN-nummer. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Trillende remschijven

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Geperforeerde remschijven

Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.