100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 EVO X 349
Bouwjaar 10.2011 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 EVO X

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad.

Trillende remschijven

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 EVO X

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.