100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 2.0 147
Bouwjaar 01.2009 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 2.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII 2.0

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VIII, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Geperforeerde remschijven

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemslangenSAAB RemklauwenRENAULT Stuurkogels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.