100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Mivec 150
Bouwjaar 11.2009 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Mivec

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Elke MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Mivec heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Bosch, Textar, Rofren, Jurid, Bendix, ABS, ATE en Pagid Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.