100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Flexfuel 143
Bouwjaar 01.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Flexfuel

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Flexfuel past.

Geperforeerde remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII

Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Remschijven kopen voor een auto. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemslangenSUZUKI RemklauwenLAMBORGHINI Remcilinders.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.