100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Flexfuel 140
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Flexfuel

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Elke MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Flexfuel heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER VIII past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.