100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 DI-D 150
Bouwjaar 06.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Elke MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 DI-D heeft een eigen VIN-nummer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET FuseekogelsOLDSMOBILE RemschoenenVAUXHALL Remblokken.

Trillende remschijven

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.