100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 DI-D 116
Bouwjaar 05.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 DI-D

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Veiligheid staat voorop bij de productie. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Elke MITSUBISHI LANCER VIII heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Trillende remschijven

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemklauwenFORD RemschoenenFERRARI Remcilinders. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Bendix, Pagid, ABS, Bosch, Jurid, TRW, Textar, Lucas en Zimmermann

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.