100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Bifuel 143
Bouwjaar 01.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Bifuel

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Veiligheid staat voorop bij de productie.

Trillende remschijven

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 Bifuel komen. Remschijven kopen voor een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemcilindersSMART SpoorstangMASERATI Stuurkogels.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.