100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 1.8 140
Bouwjaar 05.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 1.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII 1.8

Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER VIII dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Trillende remschijven

Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG DraagarmenSUZUKI WiellagersSKODA Remcilinders. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.