100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 1.6 MIVEC 117
Bouwjaar 05.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 1.6 MIVEC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII 1.6 MIVEC

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Trillende remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER VIII komen. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Versleten remdelen kun je niet voorkomen.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC RemschijvenLOTUS RemschoenenVW VOLKSWAGEN Remklauwen. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.