100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 1.5 Bifuel 109
Bouwjaar 02.2010 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 1.5 Bifuel

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VIII 1.5 Bifuel

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI ABS sensorenSMART RemcilindersHONDA Stuurkogels. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Trillende remschijven

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remschijven kopen voor een auto.

Geperforeerde remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.