100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VIII 1.5 109
Bouwjaar 06.2008 -

Remschijven MITSUBISHI LANCER VIII 1.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER VIII 1.5. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER VIII komen. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.

Trillende remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemslangenINFINITI StabilisatorstangenSUBARU Remtrommels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.