100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-340 347
Bouwjaar 04.2004 - 03.2005

Remschijven MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-340

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Elke MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-340 heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER VII komen. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Trillende remschijven

Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.