100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-320 331
Bouwjaar 04.2004 - 08.2006

Remschijven MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-320

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-320, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Geperforeerde remschijven

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER VII. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Pagid, Textar en TRW Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.