100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-300 309
Bouwjaar 04.2003 - 04.2004

Remschijven MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-300

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-300

Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemblokkenKIA HandremkabelsAUDI Remschijven. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Remonderdelen die samenwerken met de schijven.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER VII. De productie van remschijven is complex. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.