100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII EVO IX - FQ-360 371
Bouwjaar 07.2006 - 12.2007

Remschijven MITSUBISHI LANCER VII EVO IX - FQ-360

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER VII EVO IX - FQ-360.

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VII, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.