100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII EVO IX - FQ-300 309
Bouwjaar 06.2005 - 12.2006

Remschijven MITSUBISHI LANCER VII EVO IX - FQ-300

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VII EVO IX - FQ-300

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER VII komen.

Geperforeerde remschijven

Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD StabilisatorstangenCADILLAC RemblokkenISUZU Remklauwen. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Trillende remschijven

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.