100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII EVO IX 366
Bouwjaar 07.2006 - 10.2008

Remschijven MITSUBISHI LANCER VII EVO IX

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VII EVO IX, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Geperforeerde remschijven

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VII

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.