100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII 2.0 i 154
Bouwjaar 10.2007 - 12.2013

Remschijven MITSUBISHI LANCER VII 2.0 i

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VII 2.0 i, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VII

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Geperforeerde remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.