100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII 1.8 SEi Limited 124
Bouwjaar 09.2003 - 03.2007

Remschijven MITSUBISHI LANCER VII 1.8 SEi Limited

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA WielnavenMG RemcilindersLDV Stuurkogels. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VII 1.8 SEi Limited

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER VII past. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Trillende remschijven

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.