100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VI EVO V 280
Bouwjaar 01.1998 - 12.1998

Remschijven MITSUBISHI LANCER VI EVO V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER VI EVO V. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VI

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Trillende remschijven

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.