100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VI 1.6 16V 90
Bouwjaar 12.1995 - 08.2003

Remschijven MITSUBISHI LANCER VI 1.6 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VI 1.6 16V

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Geperforeerde remschijven

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.

Trillende remschijven

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.