100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VI 1.5 12V 94
Bouwjaar 07.1996 - 08.2003

Remschijven MITSUBISHI LANCER VI 1.5 12V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VI 1.5 12V

Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Trillende remschijven

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Geperforeerde remschijven

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT RemschoenenMG FuseekogelsKIA Remtrommels. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.