100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VI 1.3 12V 75
Bouwjaar 12.1995 - 08.2003

Remschijven MITSUBISHI LANCER VI 1.3 12V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER VI 1.3 12V

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Elke MITSUBISHI LANCER VI heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Geperforeerde remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF ABS sensorenOLDSMOBILE RemschijvenAUDI Stuurkogels. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.