100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER V Station Wagon 2.0 D 68
Bouwjaar 12.1992 - 10.2003

Remschijven MITSUBISHI LANCER V Station Wagon 2.0 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER V Station Wagon 2.0 D komen.

Trillende remschijven

De productie van remschijven is complex. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL StuurkogelsRENAULT RemblokkenLADA Fuseekogels. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER V Station Wagon

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.