100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER V Station Wagon 1.6 16V 113
Bouwjaar 12.1992 - 10.2003

Remschijven MITSUBISHI LANCER V Station Wagon 1.6 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER V Station Wagon 1.6 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Geperforeerde remschijven

Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER V Station Wagon

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.