100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER V 2.0 Diesel 68
Bouwjaar 06.1992 - 12.1996

Remschijven MITSUBISHI LANCER V 2.0 Diesel

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER V 2.0 Diesel

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Trillende remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.