100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER V 1.8 GTi 136
Bouwjaar 07.1991 - 07.1993

Remschijven MITSUBISHI LANCER V 1.8 GTi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Roest is ook een apk afkeur. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten.

Trillende remschijven

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Elke MITSUBISHI LANCER V 1.8 GTi heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER V

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.