100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER V 1.3 75
Bouwjaar 06.1992 - 12.1996

Remschijven MITSUBISHI LANCER V 1.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER V 1.3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER V

Elektrisch remmen wordt de toekomst. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.