100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER V 1.3 75
Bouwjaar 06.1992 - 02.1995

Remschijven MITSUBISHI LANCER V 1.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER V 1.3 past. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemtrommelsHONDA StabilisatorstangenLAMBORGHINI Spoorstang. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Standaard (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax).

Geperforeerde remschijven

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER V

Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.