100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 2.0 D 68
Bouwjaar 06.1992 - 07.1993

Remschijven MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 2.0 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 2.0 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback.

Geperforeerde remschijven

Een auto remschijf mag nooit trillen. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD WiellagersSUZUKI RemschijvenMITSUBISHI Handremkabels. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.