100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.8 GTi 16V 140
Bouwjaar 06.1992 - 12.1993

Remschijven MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.8 GTi 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.8 GTi 16V

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.

Geperforeerde remschijven

Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Een auto remschijf mag nooit trillen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Trillende remschijven

Elke MITSUBISHI LANCER IV Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.