100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.8 GTi 16V 136
Bouwjaar 11.1989 - 05.1992

Remschijven MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.8 GTi 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR SpoorstangAUDI FuseekogelsMG Remblokken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.8 GTi 16V komen.

Geperforeerde remschijven

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. De casting moet uitwerken na het giet proces . Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.