100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.5 76
Bouwjaar 07.1989 - 08.1990

Remschijven MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.5

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen.

Geperforeerde remschijven

Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER IV Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.