100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.5 12V 90
Bouwjaar 05.1989 - 05.1992

Remschijven MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.5 12V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemschoenenPEUGEOT SpoorstangINFINITI Remcilinders. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.5 12V

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER IV Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.