100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 D 60
Bouwjaar 08.1986 - 06.1992

Remschijven MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: 09.5009.10
Voor 23:59 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis.
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Premium kwaliteit
Type remschijf: Geventileerd
Ø Buiten diameter: 242 mm
Aantal wielbouten: 4 -gat
tot bouwjaar: 05.90
Minimale remschijf dikte: 16,4 mm
Dikte: 18 mm
Totale hoogte: 34 mm
Ø naaf: 86 mm
Gewicht: 3,68 kg
Inbouwplaats: voorzijde
63% Korting
96,39
260,51
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
Remschijven gaan per 2 in de winkelwagen
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Bendix en TRW Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 D

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER III Station Wagon dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI FuseekogelsDAF RemslangenDAIMLER ABS sensoren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

Trillende remschijven

Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.