100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 D 58
Bouwjaar 09.1985 - 09.1986

Remschijven MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN RemslangenOPEL HandremkabelsSSANGYONG Fuseekogels. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Trillende remschijven

Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.