100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 4WD 90
Bouwjaar 01.1987 - 12.1987

Remschijven MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. De casting moet uitwerken na het giet proces . De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 4WD

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past.

Trillende remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.