100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 4WD 83
Bouwjaar 01.1987 - 08.1989

Remschijven MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.8 4WD

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.

Trillende remschijven

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon komen. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.