100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.5 75
Bouwjaar 09.1985 - 12.1987

Remschijven MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.5

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit.

Trillende remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.