100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.5 70
Bouwjaar 09.1985 - 08.1989

Remschijven MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon 1.5

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemcilindersSKODA RemschijvenOLDSMOBILE Remblokken. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen.

Trillende remschijven

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER III Station Wagon. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Geperforeerde remschijven

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.