100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER III 1.5 GLX 75
Bouwjaar 11.1983 - 04.1988

Remschijven MITSUBISHI LANCER III 1.5 GLX

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een auto remschijf mag nooit trillen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA RemklauwenSAAB SpoorstangLDV ABS sensoren. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER III 1.5 GLX past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER III, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.